martes, 20 de marzo de 2012

CREATIVE COMMONS 2

Reconeixement (Attribution)
En qualsevol explotació de l'obra autoritzada per la llicència caldrà reconèixer l'autoria. Si tu fas servir una obra creada per algú altre, per poder-la utilitzar, el seu creador ho haurà de permetre.
No Comercial (Non commercial)
L'explotació de l'obra queda limitada a usos no comercials. Pots fer servir l'obra mentre no l'utilitzis per fer-ne ús comercial.
Sense Obres Derivades (No Derivate Works)
L'autorització per explotar l'obra no inclou la transformació per crear una obra derivada. Una obra es pot utilitzar, però sempre que no es faci servir per crear un altre obra derivada d'aquesta.
Compartir Igual (Share alike)
L'explotació autoritzada inclou la creació d'obres derivades sempre que mantinguin la mateixa llicència en ser divulgades.
Reconeixement – Sense obra derivada
El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se’ns poden fer obres derivades.
Reconeixement – Sense obra derivada – No comercial
El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se’n pot obtenir cap benefici comercial.

martes, 13 de marzo de 2012

CREATIVE COMMONS


Reconeixement (Attribution) :En qualsevol explotació de l'obra autoritzada per la llicència caldrà reconèixer l'autoria. Si tu fas servir una obra creada per algú altre, per poder-la utilitzar, el seu creador ho haurà de permetre.


No Comercial (Non commercial): L'explotació de l'obra queda limitada a usos no comercials. Pots fer servir l'obra mentre no l'utilitzis per fer-ne ús comercial.



Sense Obres Derivades (No Derivate Works): L'autorització per explotar l'obra no inclou la transformació per crear una obra derivada. Una obra es pot utilitzar, però sempre que no es faci servir per crear un altre obra derivada d'aquesta.


Compartir Igual (Share alike): L'explotació autoritzada inclou la creació d'obres derivades sempre que mantinguin la mateixa llicència en ser divulgades.